Page content

Vele handen

Door de jaren heen heb ik tal van mensen en bedrijven leren kennen, ook partners die waarde toevoegen. Partners die de Blisworks propositie aanvullen en versterken en die ik zonder aarzelen al dan niet direct in contact wil brengen met klanten.

De partnerbedrijven:

Blisworks is associate bij CSV Company, een coöperatie met opleidingsprofessionals in leren en ontwikkelen. Brede expertise op de vlakken  70-20-10, blended learning, Return on Investment en Creating Shared Value.


Om bij een cliënt het inzicht in zichzelf te verhelderen gebruik ik naast het enneagram ook  Facet5: de “Lexus” onder de persoonlijkheid vragenlijsten. In tegenstelling tot andere systematiek zoals MBTI is Facet5 wél gebaseerd op de wereldwijd aanvaarde “Big 5 norm”. Daarnaast biedt Facet5 ook als enige de mogelijkheid inzicht in samenwerkende teams te krijgen. “Wat zijn de kwaliteiten en valkuilen van dit team en waar ligt hun uitdaging”, zijn elementen die in de tool Teamscape duidelijk worden.

De on- en offline faciliteit van Facet5 en Teamscape ligt in handen van In Context Consultancy Group. Het is heel prettig samenwerken met hun. Ze bieden alle hulp en medewerking om een (complexe) vraag goed en naar tevredenheid te beantwoorden.


Verder is er samenwerking met trainingsorganisatie Dutch Training Professionals. De oprichter, Bas van Riet, heb ik vroeger als jong talent mogen trainen in verkoopvaardigheden. Ik werk graag met hem samen vanwege zijn enthousiasme en drive. Hij matcht de juiste trainer/consultant aan klanten.


 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: