Loop je ergens tegen aan?

In de race om alles zo goed mogelijk te doen, stuit je wel eens op weerstand bij jezelf. Je eigen tegenspraak. Ook al wil je nóg zo graag, sommige zaken lijken het onmogelijke te vragen van je. En simpelweg besluiten om het vanaf morgen anders te doen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Je eigen patronen doorbreken is ook een uitdaging. Slechts een paar coachingsessies geven je al blijvende inzichten.

Coaching met blis

Coaching zakelijk

Loop je vast op iets? Heb je bijvoorbeeld moeite met taken loslaten? Ben je te perfectionistisch bezig op dat ene rapport? Trek je te veel werk naar je toe? Voel je je erg onzeker in je aanpak? Ben je te direct volgens je collega's? Of trek je je juist terug? Heb je moeite met confrontaties aangaan, terwijl dit wel moet?

Of wellicht heb je een ander issue dat speelt op je werk. Ik kan je helpen hiermee effectief om te gaan.

coaching met Blis

Coaching privé

Loop je tegen je eigen patronen aan? Baal je van bepaalde eigenschappen en wil je er grip op krijgen, zodat je in ieder geval de keus hebt om het een keer anders te doen? Wil je dat iemand je eens spiegelt op wat je doet en daarmee: dat je jezelf onbedoeld tekort doet? Vaker dan je lief is? Dan kan ik je helpen. Samen gaan we op zoek naar je innerlijke drijfveren. 

Waarom doe jij de dingen die je doet?  

Merlin van Rie

Mijn missie

‘Hoe kan ik je iedere keer weer nieuwe inzichten geven?’ Dit is de drijfveer waarmee ik dagelijks een gesprek of training in ga. Mensen triggeren en inspireren, uit hun routine dagen.

Hun eigen tegenspraak voorbij! Bewust en blij maken met een nieuwe ontdekking! Op de manier die zij aan durven en veilig vinden, telkens weer. Mensen hun eigen drijfveren laten (her-)ontdekken. Met plezier, respect, relativering & humor. Samen. Ook met een spiegel, die helder en duidelijk is. 

In hun 'eigen taal', zodat het beklijft. Om verder te kunnen.

Reacties & Resultaten...

Alies Alberts voor Blis

Merlin is een coach die spiegelt, confronteert en provoceert als dat nodig is. Hij ziet, zonder veel te vragen, al heel snel wie je bent en wat er onder de oppervlakte drijft. Zijn mensenkennis, intuïtie en eigen ervaringen maken hem tot een zeer goede gesprekspartner. Ook als trainer inspireert Merlin door zijn enorme overtuigingskracht. Hij krijgt de groep direct mee en dwingt respect af. Door hem ben ik zowel als trainer en als mens zelfverzekerder, directer en overtuigender geworden.

Alies Alberts, Tele2 L&D Consultant en nu zelfstandig trainer

Rob de Roo voor Blis

Ik heb in mijn loopbaan als consultant een flink aantal coaches en trainers meegemaakt. Stuk voor stuk kundige mensen die hun vak prima uitvoerden.

Merlin is één van hen en tóch is er iets wat hem bijzonder maakt: Merlin is in mijn beleving namelijk coach in hart en nieren.

Hij weet in korte tijd je vertrouwen te winnen, houd je op uitstekende wijze de spiegel voor, analyseert, neemt drempels en bezwaren weg en motiveert. Hij doet dit op een zeer enthousiaste wijze die verrassend snel tot positieve resultaten leidt. Ik heb zijn coach-sessies als zeer prettig en effectief ervaren en beveel hem dan ook van harte aan.


Rob de Roo, MAN Consultants BV

Susanne Steenbergen voor Blis

Geweldig hoe je mij gisteren in één inspirerende sessie een andere kijk op m'n gesprek van vandaag hebt gegeven! …Ik ben daarna nog lang bezig geweest die persoonlijke visie in mijn eigen woorden te gieten! 

Haha… ‘t liet me vannacht amper los. Waar ik blij om ben, want… het resultaat voelde erg goed vandaag!

Susanne Steenbergen

Esther Henzen voor Blis

Zijn manier van coachen heeft mij persoonlijk sterker gemaakt en heeft uiteindelijk voor mij ook als mens tot hele belangrijke beslissingen geleid.

Esther Henzen, Gemeente Zutphen

Verzameling methodieken maakt Blis

Methodieken

In coaching & training gebruik ik de volgende methodieken:

NLP, enneagram, Transactionele Analyse, Facet 5 profielscan, Systemisch Werk, Spiral Dynamics, Integral Eye Movement Therapy (IEMT), EFT

arrow_drop_up arrow_drop_down